Voorstellingen schooljaar 2022/23

Voor onze jonge dansers is podiumervaring een essentieel onderdeel van de opleiding. In de voorbereiding van een voorstelling komen alle onderdelen van de opleiding samen in 1 artistiek geheel. De dansers ervaren het werken op een professioneel niveau, leren werken met choreografen uit binnen- en buitenland en krijgen daarnaast ook kansen om hun eigen creaties op de dansvloer te brengen.

PENTA - Fundraiser 6 dans

Penta nieuw

PENTA.

Een fundraiser voor de reis naar Viseu in Portugal met de leerlingen van 6 Dans.

De leerlingen van 6 Dans choreografeerden hun eigen choreografie├źn voor alle leerlingen van de dansafdeling. Tevens zie je 6 Dans ook dansen in een nieuwe choreografie van Min Hee Bervoets.

Wil je de dansers van 6 Dans steunen voor hun reis naar Portugal, kom dan zeker kijken naar PENTA op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 oktober 2022, telkens om 19u30 in de Betty Braem Zaal, Campus Harmonie, Karel Oomsstraat 24, 2018 Antwerpen.

Kaarten kosten 10 euro. (cash te betalen aan de kassa)

U kan niet meer reserveren voor de voorstelling. Alle voorstellingen zijn uitverkocht.

Kom gerust iets vroeger of blijf wat plakken na de voorstelling. Er zijn voldoende versnaperingen ten voordele van de reis naar Portugal.APORIA - museumplein Antwerpen - zondag 25 september 2022

Screenshot 2022 09 15 at 16 12 07

Op zaterdag 24 en zondag 25 september vierde het KMSKA zijn heropening met een artistiek festival. Op het museumplein vinden verschillende voorstellingen en festiviteiten plaats.

Tijdens deze opening van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen traden onze leerlingen van 5 en 6 dans op met Aporia. Een choreografie van Iris Bouche

APORIA
Iris Bouche (choreography)
and de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans

In Aporia stelt choreografe en Artist in Residence
Iris Bouche een bijzonder relevante vraag
voor onze tijd:

Hoe kunnen individuen en groepen...
vooruitgaan in een schijnbaar hopeloze situatie?
En zichzelf werkelijk opnieuw uitvinden?

Een inspirerende dans
sessie die voortbouwt op kunst als onuitputtelijke bron.de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans in beeld

Nieuws