Krokusdansstage 2024

Krokusstage van 12 tot 16 februari 2024 voor dansers van 10 tot 14 jaar: Laat de winterblues achter je en dans met ons tijdens de Krokusstage! Onze ervaren docenten zullen je begeleiden tijdens workshop klassieke dans, Hedendaagse Dans, Hip Hop en Musical. Een week vol plezier en artistieke groei staat op je te wachten.

Docenten: Min Hee Bervoets, Yasemin Kandemir, Michel Froget en Cathy Petit.

Een unieke, intensieve en fun stage voor jonge, enthousiaste dansers die zich een weekje willen amuseren, uitleven en ook veel nieuwe dingen willen ervaren.

Tijdens de dansstage doe je in de voormiddag een les klassieke dans en een les hedendaagse dans.

In de namiddag doe je een workshop Hip Hop en een workshop zang/musical.

Met andere woorden: "Een dansweek vol FUN!"

Heb je interesse om eventueel school te lopen in de! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans, dan is deze stage tevens een unieke voorbereiding op de auditie.

Een minimum aan danservaring is wel vereist voor deze stage.

Prijs voor de volledige stage, 4 lessen per dag is 200€

Inschrijven voor de Krokusdansstage kan je via deze link


Het schema van de stage is:

Groep 1 - 10 tot 12j Groep 2 - 12 tot 14j
9.30u tot 10.50u Hedendaagse dans 9.30u tot 10.50u klassieke dans
11.05u tot 12.25u klassieke dans 11.05u tot 12.25u Hedendaagse dans
12.25 tot 13.15 lunchpauze 12.25 tot 13.15 lunchpauze
13.15u tot 14.35u Hip Hop 13.15u tot 14.35u Zang/musical
14.50 tot 16.10u Zang/musical 14.50 tot 16.10u Hip Hop


De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor diefstal.

De leerlingen zijn verzekerd tegen ongevallen en blessures via Danspunt.

De organisatie heeft het recht docenten te vervangen.

De inschrijving is pas geldig nadat de betaling is uitgevoerd.

Inschrijvingsgeld wordt alleen terugbetaald na het binnenbrengen van een doktersattest.

Min Hee Bervoets

Min Hee Bervoets - Hedendaagse dans

Choreografe Min Hee Bervoets volgde haar opleiding hedendaagse dans aan MUDA Gent en vervolgens aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen, waar ze ook de lerarenopleiding voltooide. Haar allereerste choreografie was voor de KBC-wedstrijd voor jonge choreografen, met de titel 'The Power of Imagination'. Min Hee won deze wedstrijd en is vanaf dat moment blijven choreograferen. Van 2005 tot en met 2008 nam Min Hee deel als danseres en choreograaf aan het jaarlijkse Fontys dansfestival te Nederland. Sinds 2009 werkt Min Hee daarnaast als leerkracht hedendaagse dans aan de! Kunsthumaniora' te Wilrijk.

Ze werkte voor o.a. So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle.

In mei 2017 ging de eerste productie 'One Limited Space' van haar nieuwe gezelschap HNDRD in première in Turnhout gevolgd door reisvoorstellingen in Vlaanderen en Nederland.

Min Hee Bervoets is verbonden aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen als docent Hedendaagse Dans en Adjunct Artisitieke Leider.

Yasemin Kandemir

Yasemin Kandemir - Klassieke Dans

Yasemin Kandemir begon haar dansopleiding op 8-jarige leeftijd aan de Koninklijke Balletschool te Antwerpen. Vervolgens zette ze haar studies verder aan het Hoger Instituut voor Dans en Danspedagogie (nu Koninklijk Conservatorium Antwerpen), waar ze deel uitmaakte van Compagnie Aimé de Lignière van 1992 tot 1998. Hiernaast werkte ze ook voor verschillende TV- en filmproducties als danser en choreograaf.

Sinds 2000 is ze vast verbonden aan de! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans Antwerpen als docent klassieke dans en aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen als rehearsal director. Hierdoor werkte zij samen met gerenommeerde choreografen zoals Ann Van den Broek, David Hernandez, Roberto Olivan, Iris Bouche, Sidi Larbi Cherkaoui enz…

Recent assisteerde ze Damien Jalet bij de productie 'Les Méduses' voor het Louvre Museum in Parijs, Helder Seabra in 'No Man’s Land' voor de Kunsthumaniora Antwerpen, 'Footprint' voor Fontys Dansacademie Tilburg en 'Trouw met mij' de Nieuwe film van Kadir Balci.

Michel Froget

Michel Froget - Hip Hop

Michel Froget is professioneel danser, leraar en choreograaf. Opleiding: Jazz: Isabelle Becquet (Belgium), G.Vasquez (USA) enz… Hip Hop: Poppin Taco (USA),
Rasheed (France), Klassiek: Isabelle Becquet, M.Martinez, B.Cieza, Referenties dans:The Rose Revue, Stadsschouwburg Antwerpen, Eurosong 2006 - Belle Perez,Peter Stuyvesant Tour '95-'96-'97 (Griekenland), Referenties choreograaf: Theaterproductie "My Vision", Michael Jackson tribute met Christ'OF, CC De Werf, juni 2012, The Ultimate Dance Battle, vtm-dansprogramma maart - mei 2012, Hij is ook artistiek directeur van Move Dancecenter en van Move Dance Company "The Groovies".

Screenshot 2019 11 08 At 16 33 47

Cathy Petit - Musical/zang

Cathy Petit is een creatieve duizendpoot. Na haar opleidingen Woordkunst/Drama en 7e jaar Musical op de! Kunsthumaniora trok ze naar Tilburg om daar Muziektheater te gaan studeren. Sindsdien is ze zelf actief in de theater- en musicalwereld, geeft ze les bij Musical On Stage en verleent ze haar stem aan verschillende personages voor series en (bioscoop-)films. Ze houdt er van om samen te werken met jongeren en hoopt een beetje van haar kennis en passie te kunnen doorgeven!"

Cathy Petit. Sommigen kennen haar als actrice, of als regisseur.
Anderen dan weer als zangeres … en velen kennen op één of andere manier haar werk als stemactrice.

Bouwend op een ruime opleidingsachtergrond Woordkunst/Drama en Musical aan de ! Antwerpse Kunsthumaniora, aangevuld het Muziektheater aan de Fontys Hogeschool in Tilburg, heeft Cathy van haar grootste passie haar beroep kunnen maken!

Heerlijk, creatief zijn met je stem!

Ondertussen heeft zij als stemactrice al heel wat bij mekaar mogen ‘babbelen’. Zowel op gebied van nasynchronisatie (dubbing) als voice over-werk .
Van braaf konijn over hysterische wezens tot diverse commercials.

Je herkende haar stem misschien in films zoals ‘Zootropolis’, ‘Incredibles 2’ of ‘Mary Poppins’? En ben je al naar de nieuwe Playmobil-film gaan kijken?!

Bezoek zeker de website van Cathy om meer te weten te komen over haar werk

Waar?

De Krokusdansstage gaat door in:

de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans

Kerkelei 43,

2610 Wilrijk

info: dans@kunsthumaniora.be

Inschrijven voor de Krokusdansstage kan je via deze link

de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans in beeld

Nieuws