Audities

Audities voor nieuwe leerlingen in de 1ste, 2de en 3de Graad

de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans staat garant voor technisch hoogstaand, creatief en dynamisch dansonderwijs op internationaal niveau in Antwerpen.

In de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans worden jonge dansers opgeleid tot unieke, hedendaagse danskunstenaars en veelzijdige, dynamische bewegers met oog op het verder studeren in het hoger (dans)onderwijs. De opleiding werkt met een professioneel team van lesgevers en nodigt internationale gastdocenten en choreografen uit om de leerlingen extra uit te dagen.

Is dans je passie? Wil je hedendaagse dans studeren en van dans je beroep maken? Kom dan naar Antwerpen!

Tijdens deze auditie wordt een klassieke en een hedendaagse dansles gegeven, gevolgd door een korte improvisatie. Ook zal er een korte screening plaatsvinden met onze kinesist.

Onmiddellijk na de auditie wordt het resultaat meegedeeld.

Een professionele jury selecteert op techniek, verschillende bewegingskwaliteiten, improvisatie, creativiteit, potentieel als danser, algemene motorische coördinatie en motivatie.

Alle audities voor het schooljaar 2022-23 zijn nu voorbij. Gelieve de coördinator van de opleiding te mailen als u toch nog auditie wil doen voor de opleiding:
Email de coördinator

de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans in beeld

Nieuws