Krokus dansstage 2022 - voor dansers van 10 tot 14j van 28 feb tot 4 maart 2022

Krokus dansstage 2022 - voor dansers van 10 tot 14j van 28 feb tot 4 maart 2022
Een unieke, intensieve stage gegeven door professionele dans, zang en musical docenten met open lessen op het einde van de stage. Een minimum aan danservaring is wel vereist voor deze stage.

Inschrijving kan je doen via deze link.

Krokus dansstage 2022 - voor dansers van 10 tot 14j van 28 feb tot 4 maart 2022

Een unieke, intensieve stage gegeven door professionele dans, zang en musical docenten met open lessen op het einde van de stage. Een minimum aan danservaring is wel vereist voor deze stage.

Een minimum aan danservaring is vereist.

Open lessen op vrijdag 4 maart 2022

Prijs: € 185 voor de volledige stage.


Docenten:

Min Hee Bervoets - Hedendaagse dans

Yasemin Kandemir - Klassieke Dans

Michel Froget - Hip Hop

Deborah De Ridder – Musical


Programma:

9.30u tot 11u

Groep 1 - Klassieke dans

Groep 2 - Musical


11u - 11u15 Pauze


11.15u tot 12.45u

Groep 2 - Klassieke dans

Groep 1 - Musical


12u45 – 13u30

middagpauze


13u30 –15u

Groep 1 - Hip Hop

Groep 2 - Hedendaags


15u - 15u15 Pauze


15u15 –16u45

Groep 1 - Hedendaags

Groep 2 - Hip Hop


De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor diefstal.

De leerlingen zijn verzekerd tegen ongevallen en blessures via Danspunt.

De organisatie heeft het recht docenten te vervangen.

De inschrijving is pas geldig nadat de betaling is uitgevoerd.

Inschrijvingsgeld wordt alleen terugbetaald na het binnenbrengen van een doktersattest.

Open lessen op vrijdag 4 maart 2022. Een moment voor vrienden en familieleden om een kijkje te komen nemen naar de lessen.

Toegang gratis!

Min Hee Bervoets - Hedendaagse dans

Choreografe Min Hee Bervoets volgde haar opleiding hedendaagse dans aan MUDA Gent en vervolgens aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen, waar ze ook de lerarenopleiding voltooide. Haar allereerste choreografie was voor de KBC-wedstrijd voor jonge choreografen, met de titel 'The Power of Imagination'. Min Hee won deze wedstrijd en is vanaf dat moment blijven choreograferen. Van 2005 tot en met 2008 nam Min Hee deel als danseres en choreograaf aan het jaarlijkse Fontys dansfestival te Nederland. Sinds 2009 werkt Min Hee daarnaast als leerkracht hedendaagse dans aan de! Kunsthumaniora' te Wilrijk.

Ze werkte voor o.a. So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle.

In mei 2017 ging de eerste productie 'One Limited Space' van haar nieuwe gezelschap HNDRD in première in Turnhout gevolgd door reisvoorstellingen in Vlaanderen en Nederland. Meer info over HNDRD: https://www.hndrd100.be

Yasemin Kandemir - Klassieke Dans

Yasemin Kandemir begon haar dansopleiding op 8-jarige leeftijd aan de Koninklijke Balletschool te Antwerpen. Vervolgens zette ze haar studies verder aan het Hoger Instituut voor Dans en Danspedagogie (nu Koninklijk Conservatorium Antwerpen), waar ze deel uitmaakte van Compagnie Aimé de Lignière van 1992 tot 1998. Hiernaast werkte ze ook voor verschillende TV- en filmproducties als danser en choreograaf.

Sinds 2000 is ze vast verbonden aan de! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans Antwerpen als docent klassieke dans en aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen als rehearsal director. Hierdoor werkte zij samen met gerenommeerde choreografen zoals Ann Van den Broek, David Hernandez, Roberto Olivan, Iris Bouche, Sidi Larbi Cherkaoui enz…

Recent assisteerde ze Damien Jalet bij de productie 'Les Méduses' voor het Louvre Museum in Parijs, Helder Seabra in 'No Man’s Land' voor de Kunsthumaniora Antwerpen, 'Footprint' voor Fontys Dansacademie Tilburg en 'Trouw met mij' de Nieuwe film van Kadir Balci.

Michel Froget - Hip Hop

Michel Froget is professioneel danser, leraar en choreograaf. Opleiding: Jazz: Isabelle Becquet (Belgium), G.Vasquez (USA) enz… Hip Hop: Poppin Taco (USA),
Rasheed (France), Klassiek: Isabelle Becquet, M.Martinez, B.Cieza, Referenties dans:The Rose Revue, Stadsschouwburg Antwerpen, Eurosong 2006 - Belle Perez,Peter Stuyvesant Tour '95-'96-'97 (Griekenland), Referenties choreograaf: Theaterproductie "My Vision", Michael Jackson tribute met Christ'OF, CC De Werf, juni 2012, The Ultimate Dance Battle, vtm-dansprogramma maart - mei 2012, Hij is ook artistiek directeur van Move Dancecenter en van Move Dance Company "The Groovies".

Cathy Petit - Musical

Deborah de Ridder (Mortsel, 22 maart 1982) is een Vlaams actrice, zangeres, danseres afkomstig uit het Antwerpse Schoten. Ze speelt voornamelijk in musicals, maar vertolkte ook al enkele gastrollen op televisie. Op 3 juni 2009 won ze het VTM-programma Op zoek naar Maria, wat haar de hoofdrol van Maria opleverde in de nieuwe Vlaamse uitvoering van de musical The Sound of Music.

Dborah studeerde aan de Kunsthumaniora in Antwerpen, richting Woordkunstdrama, nadien aan het conservatorium in Brussel, richting Drama, richting Musical, en daarna aan het Brabants Conservatorium, richting Muziektheater. Vervolgens volgde ze een cursus aan de Guilford School of Acting (GSA), deed zij musicalstages bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en liep ze workshops bij onder anderen Carline Brouwer, Rosemary Ashe, Brigitte Odett, Koen van Dijk en Robert Long. De Ridder organiseert nu zelf musical stages & workshops.

Ze trad op in onder andere The Sound of Music (2009), Daens (2008), Grease (2007-2008), Kuifje: De Zonnetempel (2007), De 3 Biggetjes (2007), Rembrandt (2006), Dracula (2005-2006), Sneeuwwitje (1998/2005), King and I (Koninklijk Ballet van Vlaanderen), Porters' Party, Annie en Cinderella (Vlaamse Opera).

Waar?

De Krokus dansstage gaat door in:

de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans

Kerkelei 43,

2610 Wilrijk

info: dans@kunsthumaniora.be

© 2022 de ! Kunsthumaniora Hedendaagse dans