Krokusstage 15 tot 19 februari 2021

de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans organiseert van 15 tot 19 februari 2021 een dynamische dansstage met professionele/internationale docenten Min Hee Bervoets, Yasemin Kandemir, Michel Froget en Cathy Petit. Een week vol Hedendaagse en Klassieke dans, Hip Hop en Musical voor dansers van 10 tot 14jaar.

Inschrijven is mogelijk via DEZE LINK.

Krokus Dansstage


15 tot 19 februari 2021

Een unieke, intensieve dansstage voor jonge dansers tussen 10 en 14 jaar gegeven door

professionele dansdocenten. Deze dansstage heeft plaats in de prachtige studio’s van

de ! Kunsthumaniora in Wilrijk.


Een minimum aan danservaring is vereist.

Open lessen op vrijdag 19 februari 2021


Prijs: € 185 voor de volledige stage.


Docenten:

Min Hee Bervoets - Hedendaagse dans

Yasemin Kandemir - Klassieke Dans

Michel Froget - Hip Hop

Cathy Petit – Musical


Programma:

9.30u tot 11u

Groep 1 - Klassieke dans

Groep 2 - Musical


11u - 11u15 Pauze


11.15u tot 12.45u

Groep 2 - Klassieke dans

Groep 1 - Musical


12u45 – 13u30

middagpauze


13u30 –15u

Groep 1 - Hip Hop

Groep 2 - Hedendaags


15u - 15u15 Pauze


15u15 –16u45

Groep 1 - Hedendaags

Groep 2 - Hip Hop


Open deur op vrijdag 19 februari 2021.


De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor diefstal.

De leerlingen zijn verzekerd tegen ongevallen en blessures via Danspunt.

De organisatie heeft het recht docenten te vervangen.

De inschrijving is pas geldig nadat de betaling is uitgevoerd.

Inschrijvingsgeld wordt alleen terugbetaald na het binnenbrengen van een doktersattest.

Open lessen op vrijdag 19 februari 2021. Een moment voor vrienden en familieleden om een kijkje te komen nemen naar de lessen.

Toegang gratis!

Min Hee Bervoets - Hedendaagse dans

Choreografe Min Hee Bervoets volgde haar opleiding hedendaagse dans aan MUDA Gent en vervolgens aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen, waar ze ook de lerarenopleiding voltooide. Haar allereerste choreografie was voor de KBC-wedstrijd voor jonge choreografen, met de titel 'The Power of Imagination'. Min Hee won deze wedstrijd en is vanaf dat moment blijven choreograferen. Van 2005 tot en met 2008 nam Min Hee deel als danseres en choreograaf aan het jaarlijkse Fontys dansfestival te Nederland. Sinds 2009 werkt Min Hee daarnaast als leerkracht hedendaagse dans aan de! Kunsthumaniora' te Wilrijk.

Ze werkte voor o.a. So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle.

In mei 2017 ging de eerste productie 'One Limited Space' van haar nieuwe gezelschap HNDRD in première in Turnhout gevolgd door reisvoorstellingen in Vlaanderen en Nederland. Meer info over HNDRD: https://www.hndrd100.be

Yasemin Kandemir - Klassieke Dans

Yasemin Kandemir begon haar dansopleiding op 8-jarige leeftijd aan de Koninklijke Balletschool te Antwerpen. Vervolgens zette ze haar studies verder aan het Hoger Instituut voor Dans en Danspedagogie (nu Koninklijk Conservatorium Antwerpen), waar ze deel uitmaakte van Compagnie Aimé de Lignière van 1992 tot 1998. Hiernaast werkte ze ook voor verschillende TV- en filmproducties als danser en choreograaf.

Sinds 2000 is ze vast verbonden aan de! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans Antwerpen als docent klassieke dans en aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen als rehearsal director. Hierdoor werkte zij samen met gerenommeerde choreografen zoals Ann Van den Broek, David Hernandez, Roberto Olivan, Iris Bouche, Sidi Larbi Cherkaoui enz…

Recent assisteerde ze Damien Jalet bij de productie 'Les Méduses' voor het Louvre Museum in Parijs, Helder Seabra in 'No Man’s Land' voor de Kunsthumaniora Antwerpen, 'Footprint' voor Fontys Dansacademie Tilburg en 'Trouw met mij' de Nieuwe film van Kadir Balci.

Michel Froget - Hip Hop

Michel Froget is professioneel danser, leraar en choreograaf. Opleiding: Jazz: Isabelle Becquet (Belgium), G.Vasquez (USA) enz… Hip Hop: Poppin Taco (USA),
Rasheed (France), Klassiek: Isabelle Becquet, M.Martinez, B.Cieza, Referenties dans:The Rose Revue, Stadsschouwburg Antwerpen, Eurosong 2006 - Belle Perez,Peter Stuyvesant Tour '95-'96-'97 (Griekenland), Referenties choreograaf: Theaterproductie "My Vision", Michael Jackson tribute met Christ'OF, CC De Werf, juni 2012, The Ultimate Dance Battle, vtm-dansprogramma maart - mei 2012, Hij is ook artistiek directeur van Move Dancecenter en van Move Dance Company "The Groovies".

Cathy Petit - Musical

Cathy Petit is een creatieve duizendpoot. Na haar opleidingen Woordkunst/Drama en 7e jaar Musical op de! Kunsthumaniora trok ze naar Tilburg om daar Muziektheater te gaan studeren. Sindsdien is ze zelf actief in de theater- en musicalwereld, geeft ze les bij Musical On Stage en verleent ze haar stem aan verschillende personages voor series en (bioscoop-)films. Ze houdt er van om samen te werken met jongeren en hoopt een beetje van haar kennis en passie te kunnen doorgeven!"

Waar?

De Krokus dansstage gaat door in:

de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans

Kerkelei 43,

2610 Wilrijk

info: khdansstages@gmail.com

Inschrijving via DEZE LINK

© 2021 de ! Kunsthumaniora Hedendaagse dans