Krokusstage 4 tot 8 maart 2019

de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans organiseert van 4 tot 8 maart 2019 een dynamische dansstage met professionele/internationale docenten Min Hee Bervoets, Karin Heyninck, Michel Froget en Deborah De Ridder. Een week vol Hedendaagse en Klassieke dans, Hip Hop en Musical voor dansers van 10 tot 14jaar.

Inschrijven is mogelijk via DEZE LINK.

Krokus Dansstage


4 tot 8 maart 2019

Een unieke, intensieve dansstage voor jonge dansers tussen 10 en 14 jaar gegeven door

professionele dansdocenten. Deze dansstage heeft plaats in de prachtige studio’s van

de ! Kunsthumaniora in Wilrijk.


Een minimum aan danservaring is vereist.

Open lessen op vrijdag 8 maart 2019


Prijs: € 185 voor de volledige stage.


Docenten:

Min Hee Bervoets - Hedendaagse dans

Karin Heyninck - Klassieke Dans

Michel Froget - Hip Hop

Deborah De Ridder – Musical


Programma:

9.30u tot 11u

Groep 1 - Klassieke dans

Groep 2 - Musical


11u - 11u15 Pauze


11.15u tot 12.45u

Groep 2 - Klassieke dans

Groep 1 - Musical


12u45 – 13u30

middagpauze


13u30 –15u

Groep 1 - Hip Hop

Groep 2 - Hedendaags


15u - 15u15 Pauze


15u15 –16u45

Groep 1 - Hedendaags

Groep 2 - Hip Hop


Open deur op vrijdag 8 maart 2019.


De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor diefstal.

De leerlingen zijn verzekerd tegen ongevallen en blessures via Danspunt.

De organisatie heeft het recht docenten te vervangen.

De inschrijving is pas geldig nadat de betaling is uitgevoerd.

Inschrijvingsgeld wordt alleen terugbetaald na het binnenbrengen van een doktersattest.

Open lessen op vrijdag 8 maart 2019. Een moment voor vrienden en familieleden om een kijkje te komen nemen naar de lessen.

Toegang gratis!

Min Hee Bervoets - Hedendaagse dans

Choreografe Min Hee Bervoets volgde haar opleiding hedendaagse dans aan MUDA Gent en vervolgens aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen, waar ze ook de lerarenopleiding voltooide. Haar allereerste choreografie was voor de KBC-wedstrijd voor jonge choreografen, met de titel 'The Power of Imagination'. Min Hee won deze wedstrijd en is vanaf dat moment blijven choreograferen. Van 2005 tot en met 2008 nam Min Hee deel als danseres en choreograaf aan het jaarlijkse Fontys dansfestival te Nederland. Sinds 2009 werkt Min Hee daarnaast als leerkracht hedendaagse dans aan de! Kunsthumaniora' te Wilrijk.

Ze werkte voor o.a. So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle.

In mei 2017 ging de eerste productie 'One Limited Space' van haar nieuwe gezelschap HNDRD in première in Turnhout gevolgd door reisvoorstellingen in Vlaanderen en Nederland. Meer info over HNDRD: https://www.hndrd100.be

Karin Heyninck - Klassieke Dans

Karin Heyninck genoot haar opleiding aan het Koninklijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder de Directie van Jeanne Brabants. Ze nam deel aan tal van internationale balletconcours.

Ze was soliste bij het Koninklijke Ballet Van Vlaanderen (Jeanne Brabants), Nederlands Dans Theater (Jiri Kylian) en het English National Ballet (Peter Schaufuss)

Sinds 2006 is zij actief als choreografe en leerkracht Klassieke Dans aan de! Kunsthumaniora Antwerpen.

Michel Froget - Hip Hop

Michel Froget is professioneel danser, leraar en choreograaf. Opleiding: Jazz: Isabelle Becquet (Belgium), G.Vasquez (USA) enz… Hip Hop: Poppin Taco (USA),
Rasheed (France), Klassiek: Isabelle Becquet, M.Martinez, B.Cieza, Referenties dans:The Rose Revue, Stadsschouwburg Antwerpen, Eurosong 2006 - Belle Perez,Peter Stuyvesant Tour '95-'96-'97 (Griekenland), Referenties choreograaf: Theaterproductie "My Vision", Michael Jackson tribute met Christ'OF, CC De Werf, juni 2012, The Ultimate Dance Battle, vtm-dansprogramma maart - mei 2012, Hij is ook artistiek directeur van Move Dancecenter en van Move Dance Company "The Groovies".

Deborah De Ridder - Musical/zang

Deborah de Ridder (Mortsel, 22 maart 1982) is een Vlaams actrice, zangeres, danseres afkomstig uit het Antwerpse Schoten. Ze speelt voornamelijk in musicals, maar vertolkte ook al enkele gastrollen op televisie. Op 3 juni 2009 won ze het VTM-programma Op zoek naar Maria, wat haar de hoofdrol van Maria opleverde in de nieuwe Vlaamse uitvoering van de musical The Sound of Music.

Deborah studeerde aan de! Kunsthumaniora in Antwerpen, richting Woordkunstdrama, nadien aan het conservatorium in Brussel, richting Drama, richting Musical, en daarna aan het Brabants Conservatorium, richting Muziektheater. Vervolgens volgde ze een cursus aan de Guilford School of Acting (GSA), deed zij musicalstages bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en liep ze workshops bij onder anderen Carline Brouwer, Rosemary Ashe, Brigitte Odett, Koen van Dijk en Robert Long. De Ridder organiseert nu zelf musical stages & workshops.

Ze trad op in onder andere The Sound of Music (2009), Daens (2008), Grease (2007-2008), Kuifje: De Zonnetempel (2007), De 3 Biggetjes (2007), Rembrandt (2006), Dracula (2005-2006), Sneeuwwitje (1998/2005), King and I (Koninklijk Ballet van Vlaanderen), Porters' Party, Annie en Cinderella (Vlaamse Opera).

<>

Waar?

De Krokusstage gaat door in:

de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans

Kerkelei 43,

2610 Wilrijk

info: stages@kh-hedendaagsedans.be

Inschrijving via het inschrijvingsformulier

© 2019 de ! Kunsthumaniora Hedendaagse dans