Audities schooljaar 2019-20

De ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans

AUDITIES

Zaterdag 30 maart 2019 - Auditie voor leerlingen in de Eerste Graad

Zaterdag 22 juni 2019 - Auditie voor leerlingen in de Eerste, Tweede en Derde Graad

De ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans staat garant voor technisch hoogstaand, creatief en dynamisch dansonderwijs op internationaal niveau in Antwerpen. In de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans worden jonge dansers opgeleid tot unieke, hedendaagse danskunstenaars en veelzijdige, dynamische bewegers. De opleiding werkt met een professioneel team van lesgevers en nodigt internationale gastdocenten en choreografen uit om de leerlingen extra uit te dagen.

Tijdens onze audities wordt een klassieke en een hedendaagse dansles gegeven, gevolgd door een korte improvisatie. Ook zal er een screening plaatsvinden met onze kinesist. Onmiddellijk na de auditie wordt het resultaat meegedeeld.

Een professionele jury selecteert op techniek, verschillende bewegingskwaliteiten, improvisatie, creativiteit, potentieel als danser, algemene motorische coördinatie en motivatie.

Wij wensen u veel succes!!

Inschrijven:

Zaterdag 30 maart 2019 : Inschrijvingen auditie Eerste Graad (1 en 2 Dans)

Zaterdag 22 juni 2019:

Inschrijvingen auditie Eerste Graad (1 en 2 Dans)

Inschrijvingen auditie Tweede Graad (3 en 4 Dans)

Inschrijvingen auditie Derde Graad (5 Dans)


Belangrijk!!

Vooraleer je deelneemt aan de auditie voor het 1ste jaar, moet je je eerst aanmelden voor het schooljaar '19-'20 via de website meldjeaan.antwerpen.be

Dit kan slechts vanaf 15 maart om 9u30 t/m 5 april om 17u.

Ben je geslaagd voor de auditie dan kom je je inschrijven op onze school met het toewijzingsticket vanaf 11 mei om 9u30 t/m 4 juni om 17u.

Voor de andere leerjaren moet je niet aanmelden via Meld je aan. Als je geslaagd bent voor deze audities kan je vanaf maandag 1 juli inschrijven op onze school.

Waar? Campus Ieperman, Kerkelei 44, 2610 Wilrijk

Belangrijk!

Leerlingen die slagen tijdens de auditie voor het 5de leerjaar van het secundair onderwijs moeten eerst een proefperiode van minimum 1 week volgen voor zij definitief in de opleiding kunnen worden toegelaten.

© 2019 de ! Kunsthumaniora Hedendaagse dans