Audities schooljaar 2020-21

De ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans

AUDITIES

Zaterdag 28 maart 2020 - Auditie voor leerlingen in de Eerste Graad

Zaterdag 25 april 2020 - Auditie voor leerlingen in de Eerste, Tweede en Derde Graad

De ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans staat garant voor technisch hoogstaand, creatief en dynamisch dansonderwijs op internationaal niveau in Antwerpen. In de ! Kunsthumaniora Hedendaagse Dans worden jonge dansers opgeleid tot unieke, hedendaagse danskunstenaars en veelzijdige, dynamische bewegers. De opleiding werkt met een professioneel team van lesgevers en nodigt internationale gastdocenten en choreografen uit om de leerlingen extra uit te dagen.

Tijdens onze audities wordt een klassieke en een hedendaagse dansles gegeven, gevolgd door een korte improvisatie. Ook zal er een screening plaatsvinden met onze kinesist. Onmiddellijk na de auditie wordt het resultaat meegedeeld.

Een professionele jury selecteert op techniek, verschillende bewegingskwaliteiten, improvisatie, creativiteit, potentieel als danser, algemene motorische coördinatie en motivatie.

Wij wensen u veel succes!!

Inschrijven:

Zaterdag 28 maart 2020 : inschrijvingslink komt er snel aan

Zaterdag 25 april 2020: inschrijvingslink komt er snel aan

Belangrijk!

Leerlingen die slagen tijdens de auditie voor het 5de leerjaar van het secundair onderwijs moeten eerst een proefperiode van minimum 1 week volgen voor zij definitief in de opleiding kunnen worden toegelaten.

© 2019 de ! Kunsthumaniora Hedendaagse dans